Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Irgen Çela Të ftuar: Stresi, Kujtim Gjuzi, Labinot Gashi, Eneda Tarifa, Arta Elezaj, Trejsi …